Moj profil

Probudi Vatrenog u sebi: Pokaži nam kako navijaš, snimi kreativan Instagram Story i osvoji nagradu

Postavu naših Vatrenih reprezentativaca znaš poput stanja u svom hladnjaku, a slobodno vrijeme idućih mjesec dana ravnaš prema rasporedu utakmica Europskog prvenstva? Mora da si vatreni navijač! Pokaži nam koliko i osvoji nagradu

Dok traje Europsko nogometno prvenstvo, nema obrane od dobre hrane! Tvojih idealnih 11 sastoji se od 6 ćevapa, 3 kotleta i 2 pljeskavice? Na klupi čekaju hamburgeri i hot dogovi. U ZALEĐenom uvijek imaš pljeskavica, a čini nam se da na zagrijavanju vidimo i praktične tortilje.

Vjerujemo da je i taktika grillanja i mariniranja već odavno razrađena, bilo da je prvi odabir pikantna marinada ili ona s pivom. Sada je vrijeme da, uz uživanje u hrani, pokažeš i da si vatreni navijač i osvojiš nagradu: 50" The Frame Smart 4K TV 2020 i super udobnu vreću za sjedenje.

Probudi Vatrenog u sebi i ako se kockice poslože imaš prilike osvojiti TV

Nogomet je možda najvažnija sporedna stvar na svijetu, no u idućih je mjesec dana u kući presudno, uz dobre grill recepte – imati pravu ekipu za navijanje. Dok je na ekranu napeta utakmica, a u gledanju i navijanju uživaš uz pun stol, pokaži nam kako navijaš, probudi Vatrenog u sebi i osvoji glavnu nagradu! 

Možda nije lako osvojiti zlato na velikom natjecanju poput Europskog nogometnog prvenstva, no lako je osvojiti veliki TV zlata vrijedan. Sve što je potrebno je vatreno navijanje, kreativnost i mašta. Na stranici https://meatandmore.podravka.hr/  skini službeni AR Instagram filter “Vatreni u meni” i snimipublic Instagram Story foto ili video s tim filterom, sam ili sa svojom pobjedničkom ekipom. Spomeni u objavi @podravka_hrvatska i stavi hashtag #probudivatrenogusebi.

Nagradni natječaj traje za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva, od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. Svatko može sudjelovati s više prijava, a nagradu osvaja najkreativnija fotografija ili video sa službenim AR Instagram filterom “Vatreni u meni”. Pokaži da su kuhinja i navijanje tvoj teren. Daj najviše od sebe i osvoji 50" The Frame Smart 4K TV 2020 uz kojeg dolazi i vreća za sjedenje, u kojoj možeš provoditi vrijeme odmarajući ili tražeći novu inspiraciju za roštiljanje, stoga kreni u napad.

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 21.07.2021. godine. Sretno svima i sretno našim Vatrenima!