Moj profil

Grill Majstora tražimo, vatrene nagrade dijelimo

Ako znaš koja je kobasici bolja strana, zašto je ćevapčiće lakše pojesti nego ispravno, od prve, napisati i koga zvati kad se oko grilla počne dimiti, dobre su šanse da si ti – naš grill Majstor!

Pravi grill majstor zna baš sve o dobrom roštilju. On jednakom lakoćom grilla svoje specijalitete bilo na rešetki ili tavi. Za dobrim se grill Majstorom dimi, a ako misliš da si taj, odgovori na 5 laganih pitanja, ispuni kreativni zadatak i osvoji vatrene nagrade.

Samo točni odgovori i prava kreativa otkrivaju nam grill Majstora

Ako ti na spomen roštiljanja rastu zazubice, u mislima sad pališ vatru, vadiš roštilj ili tavu, mariniraš  meso i šalješ dimne signale cijelom susjedstvu, možda si baš ti grill Majstor kojeg tražimo!

Kako bi sudjelovao u nagradnom natječaju i osvojio jednu od 11 vatrenih nagrada na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/postani-grill-majstor/ odigraj kviz, odnosno odgovori na 5 brzih i laganih kviz pitanja i otključaj nagradni zadatak. Na njega je potrebno kreativno odgovoriti, u najviše 600 znakova. Vjerujemo da tebi, kao vrsnom poznavatelju grilla, neće biti nikakav problem. Nakon toga, preostaje ti ostaviti podatke da se mariniraju, zapaliti s ekipom u nabavku Podravkinih grill proizvoda i pričekati proglašenje.

Koje su nagrade, pitaš se?

Glavna nagrada je prijenosni roštilj i piknik ruksak, savršeni par za spontane piknike na otvorenom i druženja s ekipom koja se zaboravila najaviti, ali je sa sobom ponijela Podravka ćevape. Glavna nagrada je prijenosni roštilj i piknik ruksak, savršeni par za spontane piknike na otvorenom i druženja s ekipom koja se zaboravila najaviti, ali je sa sobom ponijela Podravka ćevape i Grill Majstor kobasice. Iako si za grillanje opremljen poput omanjeg restorana, jedva pronalaziš mjesta za nove priloge i marinade, vjerujemo da ćeš ipak pronaći mjesta za ovu nagradu. Niti utješne nagrade nisu za plakanje, osim ako oko malo zasuzi od dima s roštilja, a radi se o 10 vatrenih grill paketa s kojima ćeš jedva čekati da netko pita: Hoćemo danas nešto baciti na rešetke?

Kad ljudi pomisle na idealan grill, tvoja im se slika stvori iza dimne zavjese. Srednje ti je ime grill, a prvo Majstor. Barataš tavom kao da ti je produžena ruka, a sad samo preostaje cijelome svijetu dati do znanja tko si. Uključi se u Natječaj, izgrillaj kreativan odgovor i uz glavnu nagradu, uzmi i titulu GRILL MAJSTOR!

Nagradni natječaj „Postani grill majstor“ traje od 26. svibnja do 10. lipnja, svatko može sudjelovati s više prijava, ali nagradu može osvojiti samo jednom. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 20.06.2021. godine.

Sretno!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.