Moj profil

Dijelimo 20 grill poklon paketa: Riješi pojam “Sretne rešetke” i osvoji jedan od njih

Dok na zagrijane grill rešetke redom slažeš ćevape, kobasice, povrće i kotlete, zabavi se uz našu “Sretna rešetku”, pogodi pojam i od 23.5. do 16.6. svaki dan možeš osvojiti jedan od 20 grill poklon paketa

Da te netko u 3 u noći probudi, znaš sve mesne grill tajne i jačinu vatre potrebnu za savršene burgere. Tvoja je rešetka uvijek na dohvat ruke, spremna za roštiljanje 365 dana u godini. Znaš jako dobro kada odabrati Vegeta Natur Grill Classic marinadu, kada je dobro posegnuti za Vegeta grill marinadom bbq i zašto je tajna najboljih komada u marinadi s pivom.  Tek povremeno si spreman nekome začiniti dan uz Vegeta pikantne arome. Tvoji su kulinarski uspjesi ovjenčani lovorikama ružmarina kojim premazuješ meso i povrće na grillu, a umjesto šlaga na torti poslužuješ blagi ili ljuti Podravka ajvar, ili pak Podravka senf.

Prepoznaješ li se u napisanome, ovo je tvoj sretan dan! Uključi se u Nagradni natječaj SRETNA REŠETKA, od 23. svibnja do 11. lipnja i svakoga dana imaš priliku osvojiti jedan od grill poklon paketa. 

Kako se uključiti u SRETNU REŠETKU?

Na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/ pronaći ćeš rešetku sa skrivenim pojmovima. Tvoj je cilj otkriti traženi grill pojam pogađanjem slova od kojih je sastavljen i pritom biti najbrži kako bi osvojio nagradu. No, pripazi. Imaš 6 grill života, odnosno 6 šansi da pogodiš prije no što životi izgore.

Nakon što otkriješ koji je to tajni dnevni pojam, ostavi svoje podatke i vrati se idući dan kako bi otkrio jesi li sretni dobitnik. Čak i ako nije tvoj sretan dan, ne brini jer već sutra može biti, s obzirom na to da svakoga dana u podne objavljujemo novi nagradni pojam. Ne zaboravi unijeti svoju e-mail adresu i mirno spavaj znajući da ćemo te na vrijeme obavijestiti o početku novog kruga.

Svakoga dana, od 23. svibnja do 11. lipnja možeš osvojiti sjajan i bogat grill poklon paket s kojim ćeš još više uživati spravljajući mesne i vege delicije na zagrijanim rešetkama.

Da ponovimo pravila Sretne rešetke u 3 točke

Sunčani mjeseci pred nama idealni su za manje kuhanja u zatvorenom, a više grillanja na otvorenom. A to će biti lakše i zabavnije uz Vegeta grill poklon pakete, točnije njih 20. Dakle, najvažnije što trebaš znati o nagradnom natječaju “Sretna rešetka”:

  1. Natječaj “Sretna rešetka” traje od 23. svibnja. do 11. lipnja
  2. Odvija se na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/ i imaš 6 grill života
  3. Nagrađujemo onu osobu koja najbrže otkrije skriveni pojam, a svaki sudionik može biti dobitnik samo jednom

20 dana grillanja i nagrađivanja može početi, sretno svima!