Moj profil

Samo kaži da, pudingu u tortama

Za savršeno izbalansiran sklad biskvita, kremaste strukture i osvježavajućih okusa, kombinirali smo omiljene pudinge, orašide, sezonsko i tropsko voće i dobili šarenu i sočnu paletu raskošnih ljetnih torti za svačiji ukus.

Gdje ima torti, tu ima malina i jagoda

Čokoladna torta s malinama lagana je i sočna, baš prava ljetna slastica. Kremu od malina možete pripremiti od svježih malina ili koristite dehidrirane, ukoliko želite intenzivniju boju, a tortu dobro ohladite prije posluživanja. Još jedna zvijezda proslave plijeni svojom pojavom, jer je visoka, slojevita i magnetski privlačna. Torta od kokosa s kremom od malina i stracciatella kremom spaja omiljene ljetne okuse u jedinstven doživljaj. Imate li sreće i rođendan vam je baš u sezoni jagoda, onda će Kapri torta s jagodama oduševiti vaše goste. Ako i nema posebnog razloga za proslavu, ovo je idealna torta bez povoda, jer pjenasti meringue, žele od jagoda i kremasti okus čini je neodoljivom uvijek i svima.

Izrazite osjećaje Baileys tortom ili Valentinovskom tortom u obliku srca

Osjećaje možete pretočiti u riječi ili izraziti na različite načine, a jedan od njih govori više od riječi. To je bento torta. Sama riječ u japanskom jeziku označava nešto što je zgodno, a u ovom je slučaju zgodna za pokloniti, kao i za podijeliti. Svoje osjećaje možete dodatno istaknuti i slatkom personaliziranom porukom. Ukoliko je riječ o blagdanskoj čestitki, ova je iznimno kreativna kao uvod u blagdansko raspoloženje. Baileys torta istovremeno je prava okusna bomba, ultimativna poslastica i kremasti užitak s bijelom čokoladom.

Birate li Nougat torta ili Tortu od pistacija

Kada želite igrati na sigurno, onda je tu Nougat torta.  Hrskavim lješnjacima dodajte čokoladu i imat ćete pobjedničku kombinaciju. Dodatno naglasite njezin okus dekorativnim kuglicama napravljenima od ganachea s namrvljenim keksima i nasjeckanim lješnjacima. Volite li osim lješnjaka i druge orašide, predlažemo tortu od pistacija, nadjevenu kremom od vanilije i osvježenu džemom od jagoda. Ukrasite je svježim voćem i nasjeckanim pistacijama i uživajte u isprepletenim bojama i okusima.

Osvježenje od limuna i gin tonika

Ukoliko ste u potrazi za slatkim ljetnim osvježenjem, poznato je da limun daje osvježavajuću notu klasičnim kremama na bazi maslaca. Stoga je naša preporuka torta s limunom i mentom. Među tortama se sakrio i omiljeni cheesecake, kojega možete poslužiti narezanog na kriške ili kocke, a riječ je o kolaču voćnog okusa s čašicom gin tonica kao dodatkom njegovoj kremastoj strukturi. 

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.