Moj profil

Roštilj rezerviran za vegetarijanske zalogaje

Otklonite nedoumicu je li roštilj namijenjen samo ljubiteljima mesnih zalogaja i doznajte koje sve specijalitete možete pripremiti na roštilju

Iskoristite sezonu roštiljanja za obnavljanje vegetarijanskog jelovnika i otkrijte na koji način pripremiti grillani tofu, vege odreske ili se pak okoristiti najboljim od izabranog povrća. Želite li zakoračiti u kulinarski svijet bez mesa ili već duže vremena uživate u vegetarijanskim specijalitetima? Potražite u svakom slučaju inspiraciju za slasne zalogaje s roštilja.

Veganski burger

Burger bez mesa? Zašto ne iskušati, jer ponekad je doista dovoljno promijeniti kut gledanja da bi se otvorile neke nove perspektive. A usput će se zasigurno otvoriti i apetit.

Ćevapi ili ražnjići

Znalci kažu da se tofu na roštilju ponaša kao da je upravo za to i stvoren. Preostaje samo odlučiti jeste li u timu ćevapa ili ražnjića, mada neki smatraju da ih je najljepše vidjeti zajedno na tanjuru.

Proljeće na tanjuru

Među receptima kojima je teško odoljeti, nalaze se proljetni ražnjići s mladim krumpirom, zato je najbolje ne odolijevati, već se prepustiti uživanju.

Vegetarijansko, jednostavno i slasno

Neka vas inspirira kukuruz, paprika ili patlidžan, odnosno balancana sa sirom i ajvarom, a pritom se poigrajte marinadom i začinima. Težite li jednostavnosti, onda će vam omiljeni zalogaji s roštilja biti već uobičajene tikvice ili krumpir. U svakom slučaju, vjerujemo da ćete pronaći nešto do sada neisprobano i otvoriti sezonu roštiljanja.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.