Moj profil

Brzo i bez pečenja - slastice s pudingom koje uvijek uspijevaju

Svi ljubitelji brzih i slatkih izazova posegnut će za pudingom kao jednostavnim rješenjem za kolače bez pečenja, deserte u čašama i kremaste slastice.

Bez obzira želite li oraspoložiti sebe brzom i jednostavnom slasticom ili nenajavljene goste ponuditi  super brzim desertom, rješenje je u pudingu s kojim ne možete pogriješiti. Idealan je za kolače bez pečenja i kremaste slastice koje uz još nekoliko sastojaka možete preobraziti u torte ili deserte u čašama.

Jednostavni kolači od keksa i pudinga

Ukoliko ste u potrazi za jednostavnim, kremastim i brzim kolačem od nekoliko sastojaka kojega ne treba peći, oduševit će vas Kolač od keksa i pudinga. Mislite li da nema ništa jednostavnije, onda pogledajte recept za ovaj kolač. Dovoljno je pomiješati sastojke, preliti ga glazurom od tamne čokolade i dobro ohladiti.

Birajte desert s vanilijom ili čokoladom

Ima li poznatijeg spoja od jagode i čokolade? Za sve klasičare koji uživaju u ovim okusima, donosimo novi prijedlog za serviranje kremastog čokoladnog deserta u čaši. Podlogu pripremite od mljevenog keksa i džema od jagode, a u kremu obavezno dodajte koju žlicu likera Bailey's kako biste naglasili aromu ove slastice. Volite li više osjetiti okus vanilije, onda je koktel s pudingom i voćem pravi izbor za vas. Osim što je jednostavan, priprema traje tek petnaestak minuta, a okuse možete kombinirati, ovisno o tome koje ćete mu voće dodati.

Kremasto i čokoladno

Samo 15 minuta i 5 sastojaka dijeli vas od čistog savršenstva u obliku kremastog čokoladnog deserta. Bitno je da puding bude dobro rashlađen, a način posluživanja prepuštamo vašoj kreativnost. Ako je čokolada zasjela na tron vaših slastica i zagovaratelji ste svega što ima veze s čokoladom, onda je Desert od pudinga od čokolade s čokoladnim preljevom ono što trebate. I sami se pitamo što može biti bolje od čokolade u kombinaciji s još malo čokolade. Hladni puding poslužite preliven umakom od vrhnja, čokolade i likera od naranče ili višnje, a ukrasite ga šlagom, orašastim voćem ili jednostavno, s još malo čokolade.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.