Moj profil

Kuhati je (ipak) Cool ;)

Hmm... da pišem nešto? Ili bolje ne? Možda će ispasti glupo? Možda premalo znam o kuhanju da bih uopće trebala ovdje pisati...? Nakon klasičnog ženskog prenemaganja i toga da zakompliciramo svaku i najjednostavniju stvar, odlučila sam s vama Cool članovima, podijeliti svoju svakodnevicu (ne)kuhanja. :)

Moje prve nedaće su počele kad sam se preselila s dečkom u mali stančić sa prekrasnom kuhinjom ..hm, znači to je To?! Tu ću provoditi sate i sate svog slobodnog vremena... moj dragi ne zna kuhati (ili sam ja bar tako mislila), nema mi druge nego otići na onu stranicu, kak' se ono zove, nešto sa kul? Aha, daaa... kolegica s posla mi je rekla da je to Coolinarka i da se „moooram učlaniti i napraviti si acocunt“ .

I tako je počelo....svakodnevno pretraživanje recepata, gledanje, proučavanje.. kao da se radi o kvantnoj fizici, a ne o kuhanju. Još jedna bitna stvar u mojim počecima je ta što sam u isto vrijeme odlučila promjeniti prehrambene navike, što bi značilo da u obzir dolaze samo zdrave namirnice: puno piletine, puretine, povrća i voća... uh... kategoriju „deserti“ nisam ni otvarala 🙂 ali, već sam počela svake nedjelje maalo gledati tortice i kolače 😎 (ipak je nedjelja dan za odmor kad se smije nešto i pošteno prezalogajiti).

Prvih mjesec dana je prošlo iznenađujuće dobro, dečko i ja ni jednom nismo imali probavne probleme niti smo posjećivali odjel zarazne! Naravno da se šalim, svaki recept koji sam brižno pospremila u „omiljene“ je bio i više nego jestiv.. stoga, nakon ovog duuugačkog uvoda, zapravo želim samo reći: Hvala svim curkama (i dečkima, mislim da i njih ima?) što dijele ove super Cool receptiće, valjda „bum“ i ja dok se još malo opustim.

P.s. Sutra integralni rižoto sa tikivcama na stolu 😉

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.