Moj profil

Pronašli smo 5 inspirativnih recepata koje već danas morate probati

Odličan okus je nešto sasvim prirodno, a svakodnevna želja za ukusnim i brzim obrokom nešto sasvim logično. Uz ove recepte dobivate to sve, bacamo se na kuhanje!

Da se nas pita, kampirali bismo u kuhinji. Svaki dan isprobavali nove namirnice, eksperimentirali sa sastojcima i otkrivali nove načine pripreme. Zato s vama dijelimo svježe ideje, ukusne i zdrave recepte i trikove za jela koja su uzbudljiva bilo da ih spremate za sebe, obitelj ili prijatelje. Želimo da jedva čekate završiti s poslom i otrčati doma kuhati. A, vjerujemo da smo tom cilju korak bliže uz ovih 5 inspirativnih, brzih i ukusnih recepata koji donose proljeće na vaš stol.

Kada kuhate za svoju obitelj, želite da to sve bude savršeno i ukusno te birate proizvod od prirodno uzgojenih sastojaka, koji omogućava pripremu jela izvrsnog okusa, baš svaki puta - VEGETA BIO univerzalni dodatak jelima.

Imamo recept s kojim tacosi ne ispadnu tako – tako, već savršeno, a isprobali smo i neodoljivi veganski zeleni curry i losos s rižotom

Ono što sami ne bismo skuhali, niti vama ne preporučujemo. Ove smo recepte spremili, kušali i u njih se zaljubili. Većina ovih jela na stolu je za svega pola sata, što ostavlja dovoljno vremena za žongliranje dnevnim obavezama, ali i za uživanje u hobijima te druženje i odmor s obitelji.

  1. Prhko tijesto i sir se vole, s tom kombinacijom gotovo da nema greške. No, što se dogodi kad siru, kao nadjevu, dodamo mrkvu? Čarobna pita koja će, vjerujemo, brzo postati omiljena svim generacijama.
  2. Volite li brza veganska jela, koja su odlična topla i hladna, ovo ćete upisati pod omiljena. Kvinoji su se pridružili bundeva, kupus i avokado, uz VEGETA BIO vege uspjeh je zajamčen, a jelo na stolu za 35 minuta.
  3. Curry je jedno od najpoznatijih indijskih jela, a udomaćilo se i kod nas. U ovaj  veganski zeleni curry s biljnim mlijekom u originalu ide muškatna bundeva, no vi ju slobodno zamijenite batatom i ne zaboravite na VEGETA BIO.
  4. Od rezanja do uživanja za samo 30 minuta? Može! Piletina, limeta, med i maslinovo ulje savršen su spoj u hrskavim tacosima koji su najslasniji kad ih jedemo rukom, bez pribora, kockice ananasa tu su kao sjajno iznenađenje za nepce, a tacosima će dati dodatnu svježinu.
  5. Na posljednjem mjestu sasvim slučajno, ali ga spravljamo namjerno, jer ne neodoljiv. Pečeni losos odličan je u kombinaciji s rižom, parmezanom i graškom, uz dodatak bademovog biljnog napitka, a gotov je za samo 30 minuta. Dobar tek.

Imamo i savršenu podlogu za sve vaše maštovite kulinarske pothvate

To je, naravno VEGETA BIO univerzalni dodatak jelima! Zašto baš ona?

  • Začini i povrće su organskog porijekla s BIO certifikatom
  • Sadrži više od 10 vrsta biološki uzgojenog povrća i začina te morsku sol
  • Sastojci uzgojeni bez umjetnih gnojiva, pesticida i bez genetski modificiranih organizama
  • Vegan friendly (Vegan certifikat) i BIO certifikat
  • Primjereno svim vrstama prehrane, idealan boost umami okusa u plant based jelima

Ovaj omiljeni univerzalni dodatak jelima sadrži čak 374g svježeg povrća na 120g proizvoda - morsku sol te sušeno povrće i začine organskog porijekla: mrkva, luk, krumpir, rajčica, ljupčac, kurkuma, korijen celera, pastrnjak, poriluk, paprika, peršin list, crni papar, češnjak. Uz njega jela pripremate brzo i jednostavno, a okus je uvijek savršen.

Stoga nas veseli da je upravo Vegeta BIO proglašena najboljim proizvodom u kategoriji i nositeljem žiga „Odabrani proizvod godine“ za 2023. godinu. Ovo je priznata svjetska nagrada za marketinšku inovaciju koju su izglasali sami potrošači.

Vegeta daje inspiraciju za mnoga kreativna jela, pruža savršen i zaokružen okus, a jedini recept koji trebate je vaša mašta, jer uz Vegeta BIO sva jela postaju prava remek (d)jela!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.