Moj profil

Projekt Coolinarika.com

Activity web-site za mlade i one koji se tako osjećaju, Coolinarika.com pokriva prostor zabavnih, edukativnih i kreativnih kulinarskih i zdravstvenih sadržaja. Stranice promoviraju zdrav život i potiču na interakciju s ciljem stvaranja zajednice okupljene oko aktivnosti vezanih uz kuhanje i zdravlje.

Osnovna ideja Coolinarika.com jest da je svaki njezin korisnik pojedinac s određenim osobinama i životnim stilom. Drugo važno načelo je poticanje aktivnog sudjelovanja korisnika i njihove aktivne komunikacije.

Coolinarika.com predstavlja društvenu mrežu odnosno platformu za networking, koja povezuje korisnike različitih interesa.

Stranice su na prvom mjestu namijenjene mladima ili onima koji se mladima osjećaju: studentima, obiteljima s malom djecom, ali i pojedincima koji, iako žive i kuhaju brzo, u hrani uživaju polagano, vole eksperimentirati, a ne žele činiti kompromis s kvalitetom. Coolinarika služi gurmanima, bonvivanima i sladokuscima, kao i ljudima s posebnim prehrambenim potrebama i zahtjevima, užitku, ali i zdravlju.

Glavni cilj kulinarske web stranice Coolinarika.com je podizanje kvalitete javnog dijaloga o hrani i zdravlju, ali na daleko prirodniji i bezbolniji način.

Coolinarika.com objavljena je na webu 2003. godine, a danas o njoj, s velikim entuzijazmom i sa srcem, brine Uredništvo Coolinarika.com, koje surađuje s dvadesetak stalnih ili povremenih suradnika. Stranica se etablirala kao vodeća web destinacija u regiji kada su u pitanju recepti, hrana i kuhanje.

Za svoj rad Uredništvo Coolinarika.com, ali i svi njeni suradnici i korisnici, dobilo je nekoliko prestižnih nagrada: 2005. godine na nacionalnom internet natječaju "Vidi Web Top 100" proglašeno je najboljim od najboljih u kategoriji "Sport i zdravlje"; hrvatski informatički časopis BUG proglasio ih je 2004. godine jednim od 25 najboljih u Hrvatskoj te im dodijelio titulu "TOP25 HR WEB". Coolinarika.com je 2005. godine proglašena najboljom u kategoriji e-Zdravlje na natjecanju za Nagradu svjetskog summita - Hrvatska (WSA - World Summit Award), koje se odvija u sklopu globalne WSA inicijative.

Za Podravku Coolinarika.com danas predstavlja novi servis korisnicima te daje dodatnu vrijednost Podravkinim markama proizvoda.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.