Moj profil

Lino lada Gold – priča o uspjehu u staklenci

Iza Lino Lade Gold stoje sjeckani lješnjaci, čokoladni okus... i do vrha puna staklenka kreativnosti, zaigranosti i timskog rada.

Uspjeh nije sladak ako ga nemate s kim podijelili... a Lino Lada Gold osvojila je zlato kod svojih potrošača i zato se njezin uspjeh upravo slavi upakiran u veeeeeeliku staklenku od čistih 700 grama sreće sa sjeckanim lješnjacima.

Nikad dosta Lino Lade

Ideja o velikom pakiranju došla je od samih potrošača i tako je ovo slatko malo zadovoljstvo u staklenki od 350 grama izraslo u veliki užitak od 700 grama čiste sreće. Dvostruko više kremastog užitka, osim uživanja u bogatom okusu, jednostavno poziva na ravnopravnu borbu žličicama – izravno u staklenki. Nema razloga zašto se ne bismo upustili u ovaj izazov u ovom još nepriznatom olimpijskom sportu žlicama, jer svatko će u konačnici osvojiti - zlato... ili barem keksiće pune kremastog namaza.

Tamni namaz sa svijetlom stranom priče

Lino Lada Gold, tamni namaz sa svojom svijetlom stranom priče, vrhunskom kvalitetom i okusom nadišao je pojam čokoladnog i nametnuo jedan novi zlatni standard, a Lino Lada Gold torta postala je crtica na T svih torti.

Toliko je moćna da čak i običnom mramornom kolaču može udahnuti dovoljno života i uz dodatak Lino Lade Gold ne treba čekati ponoć pa da kolač postane prava torta.

Nije joj odolio ni Zlatko Dalić, trener Hrvatske nogometne reprezentacije pa je postavši brand ambasador Lino Lade Gold dokazao da zvijezde teže zvijezdama. Zato ćemo pamtiti godinu u kojoj su Lino Lada Gold i hrvatski nogomet osvojili svijet, a ne sumnjamo da će osvojiti i vaš desertni tanjur. Uz malo mašte, ona se pretvara u Lino Lada Gold sladoled.

Što je muškarac bez brkova od Lino Lade Gold

Svi koji znaju kako spojiti staklenku Lino Lade Gold i žličicu, ove sezone nose čokoladne brkove od Lino Lade Gold. Upoznajte kraljicu deserata čije prijestolje može biti u omiljenom kolaču ili na vrhu palačinki, a jednako tako na kruhu i na samoj žlici. Zajedno s lisnatim tijestom čini neodoljive kroasane, a skrivena u roladi jedva čeka da je odmotamo.

Psssst, ali ove neodoljive Čoko Gold palačinke ušutkat će i susjedu koja je uvijek raspoložena kritički se osvrnuti na vaše kolače. Samo ih poslužite s osmijehom :) ima dovoljno za sve!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.