Moj profil

Gorenje hladnjaci - moj prvi i pravi izbor

Odaberite između 11 najboljih Gorenje hladnjaka i darujemo Vam dm poklon bonove u vrijednosti do 300 kn!

Tijekom lipnja i srpnja, sve kupce hladnjaka Gorenje ION generation iz akcije "MOJ PRVI I PRAVI IZBOR", očekuju, osim vrlo privlačnih cijena, i dm darovni bonovi u ukupnoj vrijednosti 300,00 ili 200,00 kn, ovisno o modelu. Akcijska prodaja traje od 1.6.2014. do 31.7.2014.

Predstavljamo i nove modele Gorenje ION generation hladnjaka, visine 2 metra. Veći volumen i još više prostora za čuvanje namirnica odlična je novost za mnoge obitelji. 

Najvažnija svojstva hladnjaka ION generation

KEEP IT FRESH

Maksimalnu zaštitu namirnica omogućava kombinacija 3 napredne tehnologije: IonAir antibakterijske tehnologije koja uklanja do 95% bakterija I neugodnih mirisa, MultiFlow 360° naprednog sustava kruženja hladnog zraka i NoFrost plus tehnologije koja istovremeno uklanja led u zamrzivaču i održava optimalnu količinu vlage u hladnjaku.

AdaptTech Cooling je napredna senzorska tehnologija koja prati navike korisnika i u skadu s njima prilagođava djelovanje hladnjaka.

Svježinu namirnica omogućuju i ladica CrispZone s HumidityControl regulacijom vlažnosti, ladica ZeroZone i FreshZone. Za brzo hlađenje namirnica nakon velike kupovine, idealna je funkcija SuperCool.



KEEP IT SMART

Princip SimpleSlide - Lako pomične i po visini podesive police u vratima hladnjaka.

Police PullOut  - Izvlačive staklene police nosivosti do 22 kg hrane, za lakši pristup hrani.

Ladica SpaceBox XXL - Prostrana ladica u zamrzivaču volumena 30 l za velike komade hrane.

Spremnik MultiBox - Višenamjenska posudica za pohranjivanje hrane s intenzivnim mirisom, led i jaja. 3 u 1.

KEEP IT GREEN

Energetski razred A+++ Najviši energetski razred – do 60% manja potrošnja u usporedbi s hladnjacima u A energetskom razredu

Više informacija pronađite na www.gorenje.hr

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.