Moj profil

Dolazi ljeto - jeste li spremni?

Pripremite se za najljepše i najtoplije godišnje doba i uživajte u danima sunca i mora!

Dolazi najljepše i najtoplije godišnje doba, ljeto! A u Kauflandu ima pregršt namirnica i proizvoda koji će vam olakšati vruće i sparno ljeto! Spremni dočekajte sve ljetne radosti!

Nudi se sve - od svježeg voća do proizvoda za sunčanje, odjeće i opreme za plivanje i kupanje za najveću radost vaših mališana! Ali i za ljubitelje roštilja! Naći će se svega za svakoga!

Posjetite našu stranicu, otvorite Kaufland katalog, gdje možete naći npr. Vindi voćne sokove za samo 8.99 kn! Razne milka čokolade po cijeni od samo 5.99 kn! Ili 5 litara graševine za samo 44.99 kn! Studena za samo 3.99 kn! Holstein pivo 12 limenki za samo 47.88 kn! Izvrsne cijene u Kauflandu nikada ne nestaju!

Približava nam se ljeto, doba najvećih radosti, doba uživanja na toplim zrakama sunca i hlađenju u toplome moru. Doba roštiljanja i cjelodnevnog druženja. Zato smo mi i Konzum katalog za vas pripremili sve što vam je potrebno da bi čim lakše prebrodili ljeto, da uživate u danima sunca i mora! A iz svoje ponude izdvajamo samo najsvježije, lagane obroke i puno svježeg i sočnog voća!

Jabuka Braeburn 1 kg za samo 4.99 kn! Borovnica 125 g za samo 6.99 kn! Mladi krumpir 1 kg za samo 6.99 kn! Ananas za samo 9.99 kn! Cekin pileći mini file za samo 26.99 kn! Svježi brancin za samo 62.99 kn!

Sve ove informacije su dostupne i na jednom drugom mjestu, a to je Letkomat. Letkomat stranica je agregator svih kataloga poznatih brendova ili šoping centara. Naša misija je da sačuvamo okoliš tako da velike kompanije prestanu tiskati kataloge, nego da radije koriste moderne tehnologije kao što je naša kako bi lakše doprijeli do potencijanih kupaca. A još k tome učinili nešto dobro za okoliš. Zato posjetite našu stranicu i napravite nešto danas za bolje sutra.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.