Moj profil

Uključi se u Nagradni natječaj 'Dalmacija u svim smjerovima' i osvoji nezaboravan gastro vikend za dvoje

Svima su znani Mišini stihovi Dalmacija u mom oku, a mi te sada pozivamo da otkriješ Dalmaciju u tanjuru uz našeg Petra Grašu, a u Nagradnom natječaju osvojiš gastro vikend i - Dalmaciju na pladnju!

Vodoravno. Dalmatinska riječ za jelo, ono što je ponuđeno.
Pet slova. _ _ _ _ _?

SPIZA, tako je! Mnogima su prva asocijacija na dalmatinsku spizu sigurno brudet, pašticada ili rižoto s plodovima mora. S pripremom ovih delicija nema šale, spravljaš ih zajedno s jednim od najvećih znalaca dalmatinske kuhinje, Petrom Grašom, uz svesrdnu pomoć Vegete Natur. No, zato se slobodno možeš poigrati raznim dalmatinskim izrazima i riječima i pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Kako? U Nagradnom Natječaju 'Dalmacija u svim smjerovima' najkreativniji imaju šansu osvojiti gastro vikend po Dalmaciji za dvoje ili pametni sat Garmin Venu. Natječaj traje od 7. rujna do 7. listopada. Uključi se!

Otkrij Dalmaciju u svim smjerovima i osvoji gastro vikend!

Obožavamo ljepote središnje Dalmacije, volimo njen jug i sjever, zaleđe i otoke. Ma volimo Dalmaciju u svim smjerovima, ali i dalmatinske riječi koje nam nerijetko izazovu čuđenje, smijeh ili pak dozovu nostalgiju za nekim davnim ljetovanjima. Možda je to pirun, barakokula ili ređipet? U Nagradnom natječaju 'Dalmacija u svim smjerovima' napiši koja te to dalmatinska riječ najviše oduševljava i zašto i osvoji nagradu.

U tri koraka do nezaboravnog gastro vikenda

  1. Na stranici https://vegeta-natur.hr/dalmacija-u-svim-smjerovima/ pronađi nagradnu osmosmjerku i u njoj tri dalmatinske riječi, nakon čega će ti se otvoriti nagradno pitanje

2. Vegeta Natur pronađi nagradnu osmosmjerku i u njoj tri dalmatinske riječi, nakon čega će ti se otvoriti nagradno pitanje

3. Napiši koja je tebi najšašavija, najzabavnija ili jednostavno najcool dalmatinska riječ koju znaš i zašto baš ona. Daj si oduška

Autor najkreativnijeg odgovora osvaja gastro vikend po Dalmaciji za dvoje, a još jednog od vas čeka sjajna nagrada, pametni sat Garmin Venu.

Dalmaciju je najlakše otkriti uživajući u njenim delicijama, uz kraljicu dalmatinske spize Vegetu Natur za dalmatinsku pašticadu, zatim Vegetu Natur za brudet, koja budi Dalmaciju u svakom zalogaju ili pak Vegetu Natur za rižoto s plodovima mora , koja Dalmaciju stavlja na tvoj tanjur. Pronađi inspiraciju u domaćim okusima tradicionalnih dalmatinskih jela i autentičnih recepata, dozovi naj dalmatinsku riječ, podijeli ju s nama i osvoji jednu od nagrada. Sretno!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.