Moj profil

Nagradni natječaj za kreativce koji vole mijenjati recepte: Zavrti Vegeta Maestro začin i otkrij novi način!

Od onih si koji prstohvat začina stavlja šakom i kapom? Slijediš recept vjerno, ali na kraju uvijek dodaš nešto svoje, posebno? Probudi kreativca u sebi i taj tvoj poseban štih u receptu možda ti osigura vrijednu nagradu

Tko kaže da sjajan recept ne može biti još bolji? Jedan drugačiji korak, promjena redoslijeda dodavanja sastojaka ili žličica začina više može rezultirati dosad neviđenom simfonijom okusa i mirisa. Kreativni nagradni natječaj „Zavrti Vegeta Maestro začin i otkrij novi način!“ stvoren je za one koji vole stvarati nešto novo, svakom receptu promijeniti neku sitnicu kako bi dobili potpuno novi okus i doživljaj.

Nema krivih koraka, ali ova tri su potrebna za osvajanje nagrada

Natječaj Zavrti Vegeta Maestro začin i otkrij novi način!“ održava se na na web stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ od 01. do 31. srpnja 2021., a čak je sedam vrijednih nagrada: Go Pro Hero9 Blac kamera, Blender KITCHENAID 5KSB4026EPT i 5 Vegeta Maestro poklon paketa.

Evo kako do njih:

1.         Na web stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ zavrti Vegeta Maestro začin i otkrij novi način. Pokazat će ti se jedan od začina: origano, bosiljak, peršin ili ružmarin i tada dolazi idući korak. Lagano, zar ne?

2.         Od tri ponuđena recepta odaberi jedan koji želiš doraditi po svom. Primjerice, možeš birati između Salate s piletinom, Začinjene piletine iz pećnice ili Šampinjona sa sirom. Prouči ih i osmilli kako ih učiniti još boljima uz pomoć zadanog začina i još ponekim trikom iz rukava. Zabavljaš se?

3.         Posljedni korak od tebe traži da zavriš duboko u kreativnu riznicu, probudiš u sebi inspiraciju i u najviše 600 znakova kreativno opišeš kako odabrano jelo doraditi po svom štihu. Treba li mu nešto dodati ili oduzeli? Umjesto u pećnici napraviti na tavi? Možda je tajna da tajne nema, samo malo ljubavi i miješanja u smjeru kazaljke sata. Otkrijte nam, jer nagrade čekaju!

Kad je u pitanju kuhanje, vi ste tajni začin svakog slasnog obroka, a uz pomoć onih svima dobro poznatih, Vegeta Maestro začina, osvajate vrijedne nagrade. Stvorite svoj jedinstveni recept, inspirirajte druge i pomozite im da svaki dan uživaju u novim iskustvima i jelima. Vrijeme je da planiranje ručka postanu „slane brige.“

Budite inovativni, hrabri i kreativni. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati više puta, ali nagrađen može biti samo jednom.

Koje su nagrade?

1.         Autor najkreativnijeg recepta osvaja Go Pro Hero9 Blac kamera

2.         Drugi najkreativniji recept prema odabiru žirija osvaja Blender KITCHENAID 5KSB4026EPT

3.         Još 5 vas osvojit će po jedan od Vegeta Maestro poklon paketa

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ najkasnije 20. kolovoza 2021. godine., a do tada na njoj istražujte svijet Vegeta Maestro začina i pronađite inspriraciju za stvaranje novih recepata. Sretno svima!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.