Moj profil

Klasične i nove kreacije od finog i svestranog tosta

Ako ste obožavatelj finog, svestranog i praktičnog tosta i tostiranja, svoj jelovnik obogatite klasičnim i novim tost kreacijama, cool club sendvičem ili primjerice sufleom s ananasom.

Tost ili prepečenac naš je stari znanac kojeg ne volimo samo zbog njegova finog hrskavog okusa već i zbog njegove svestranosti i praktičnosti. Zahvaljujući tostu, naravno i tosteru, u rekordnom vremenu možemo uživati u slasnim malim zalogajima od jutra do večeri, pa nimalo ne čudi što su mnogi od nas pravi majstori tostiranja.

Stoga, ako ste i sami obožavatelj slanih i slatkih zalogaja s tostom, obogatite svoj jelovnik i kušajte ga i u klasičnim, svjetski poznatim, i novim cool ulogama.

Slasne klasične kreacije od tosta!

Ako svoj dan često započinjete tostom umočenim u razmućena jaja s mlijekom i pečenim na tavici, malim jelom koje je u svijetu poznato i kao french toast, svakako ga kušajte i u slatkoj varijanti te mješavini dodajte šećer, cimet ili vaniliju. K tome, zasigurno će vam se svidjeti i doista posebna i ukusna kreacija u maniri french toasta, panirani trokutići tosta punjeni paštetom i mozzarellom koji su kao stvoreni za posebno važne i svečane jutarnje obroke, ali i za sve vrste male gladi.

Stoga, ako ste i sami obožavatelj slanih i slatkih zalogaja s , obogatite svoj jelovnik i kušajte ga i u klasičnim, svjetski poznatim i novim ulogama.

Nadalje, kako je naš tost idealna podloga za različite namaze, nareske i druge birane dodatke koji ga, posebno ako nisu uobičajeni, mogu pretvoriti u zalogaje vrijedne divljenja, svakako kušajte još jedan klasik, hawaii toast, tost prepečen s ploškom šunke, sira i kolutom ananasa iz konzerve te ukrašen koktel višnjom, koji je ne tako davno u jednom njemačkom kulinarskom showu osmislio glumac i hoby kuhar Clemens Wilmenrod. K tome, svoju ponudu tostas namazima i narescima svakako obogatite namazom od piletine ili finger food zalogajčićima, komadićima tosta sa škampima.

Tost je dobrodošao za paniranje i pripremu slastica!

Naravno, kako je tost kao stvoren za raznorazne sendviče, vrijeme je da ponudi svojih toplih sendviča dodate legendarni club sendvič koji je u originalu osmislio ogladnjeli kuhar prestižnog kluba u New Yorku. Vrativši se s posla, svoju je glad utažio nabacavši na tost sve što je našao u hladnjaku: majonezu, piletinu, pancetu, rajčicu, majonezu i salatu.

Nadalje, praktičan i svestrani tost pogodan je i za pripremu mrvica za paniranje, a namočen u mlijeku, dobrodošao je sastojak za različite popečke. Stoga svakako kušajte sasvim konkretno jelo, piletinu u crusti od mrvica tosta i mirisnog začinskog bilja ili komadiće tosta namočene u mlijeku iskoristite za fine, fine polpete od oslića.

I na kraju, kako je, osim za slane zalogaje, tost savršen i za pripremu slatkih jela, pa je i prava zvijezda u receptima za različite slatke nabujke, pudinge i ostale kolače koji se spremaju od kruha, kušajte sufle od tosta s ananasom, slasticu koja će se posebno svidjeti obožavateljima nostalgičnih okusa i mirisa koji su se širili iz kuhinja našeg djetinjstva.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.