Moj profil

50 slatko slanih ideja za najvažniji obrok u danu

Osim što je uvriježeno mišljenje da je najvažniji obrok u danu, doručak je ujedno i prilika za obiteljsko druženje i prikupljanje dobre energije za radni dan.

Kao što većina ima omiljene jutarnje napitke, vjerojatno tako ima i omiljene zalogaje uz koje voli započeti dan. Doručak ima toliko bitnu ulogu da je čak dobio ime po zalogajima koje se preferiraju u različitim državama, tako da možemo izabrati da li će to biti belgijski vafli, dansko pecivo te cjelovit francuski ili pak engleski doručak.

Po jutru se dan poznaje

Ponekad su preferencije različite, ovisno je li riječ o radnom danu kada smo često u žurbi ili pak o vikendu kada si možemo priuštiti dugotrajno ispijanje kave ili čaja, uživajući u jutarnjim trenucima samoće ili pak u obiteljskom okruženju. Često se može čuti i izreka kako se dan po jutru poznaje, zato vam donosimo prijedloge kako da svoj radni dan, ali i prvo neradno jutro započnete zdravo, kvalitetno i opušteno. Pronađite ideju za svoj doručak i odlučite je li žlica bliže slatkoj ili slanoj strani kruha. Slanu inspiraciju možete pronaći među sendvičima i omletima, a ljubitelje slatkoga oraspoložit će mirisna peciva i voćni namazi.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.