Moj profil

MOJIH 5. GODINA SA VAMA :*

MOJIH 5. GODINA SA VAMA :*

Ehhh davne 🙂2004 godine sam svratila u ovo predivno carstvo i toliko mi je ovde divno da je od te 2004. ovo moja stalna adresa stanovanja kada je kuhinja u pitanju. 

Prvo moja radoznalosti, pa zatim uspijeh i poneki pad u kulinarskim čarolijama i isprobavanjima prekrasnih recepata učinili su da ove godinice dobiju svoj zaštitni znak. Da vam kažem koliko sam naučila eeee pa to je bogatstvo ali u pravom smislu, kad prvo shvatite da nešto za šta ste sumnjali do juče, danas postajeje laka pričica... i da ništa nije teško napraviti i ustvari otkrijete sebi da za nešto imate talenat koji je kod mene bio skriven 🙂  da li zbog straha od propusta ili čega god do te 2004 godine.

 Probala sam na 100-tine recepata, radovala se sa prijateljicama koje su tražile da im poklonim iste, uživala kad dobijem kompliment za nešto što je ukusno, sito, slatko i čarobno.

O drugarstvu sam pisala nekoliko puta i dan danas sam presrećna što sam "upoznala " moje divne frendoline ( njih 200 i još malo)  bar kroz njihove recepte. One su zaštini znak mojih zimnica, pogača , slatkih kolača i tortica... da ... mogu i hoću da ih opet spomenem jer sve ono što sam naučila za ovih 5. godina su i one "krive"  ... neke od njih su; Vefa, Jafi,, None, Bosančica, Violet Love, Anka , Ivonb, Pomoravka, Jeka  .... Coolinarika  <3  

Radosno ću vam pokloniti ovu pogaču u znak sreće i ljubavi koja me veže za sve što se zove Coolinarika ❤️ frendoline, recepte, iskustva...

Do nekih narednih godinica 👋 ANA ili Katika kako god 

❤️

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.