Moj profil

Stižu blagdani, pun stol i masna hrana. Znate li kako napraviti pravi detox kuhinje?

Najveći kršćanski blagdan nam je pred vratima. Većina naših starih uskršnjih običaja zadržala se i danas, ali u vrijeme kada većina trči za svakodnevnim obavezama, kuhanje i priprema za blagdane može se učiniti kao još jedan od zadataka koji se mora obaviti.

Kuhanje šunke još je i najlakši posao – šunku položite u lonac s hladnom vodom, prekrijete te kuhate na laganoj vatri. No, nakon nekoliko sati kuhanja šunke, voda poprima puno masnoće iz šunke. Bez obzira na fine začine koje koristimo pri kuhanju, poput lovora, ružmarina ili papra, kad izvadimo šunku voda će prilikom hlađenja dobiti sve veće komada masnoće koji mogu napraviti probleme u vašem odvodu.

Izbjegavajte izlijevanje masne vode u sudoper, a ostale masnoće u odvodnim cijevima učinkovito možete očistiti sredstvom za odčepljivanje cijevi poput MR Muscle gel za odčepljivanje odvoda, budući da voda sadrži masnoću koja se lako lijepi i za plastične ili metalne cijevi.

Riječ je o specijaliziranom gelu, sredstvu koje uspješno rješava čak nekoliko problema. Naime, brzo i snažno odčepljuje cijevi, a da ih pritom ne oštećuje, neovisno o tome je li riječ o plastičnim ili drugim cijevima. U jednom korištenju, u samo pet minuta uklanja nakupine hrane, sapunice i dlaka. Sve ono što često može izazivati neugodne mirise u kuhinji, a da toga možda i nismo svjesni.

Sadržaj pola boce MR Muscle gela potrebno je izliti u odvod te nakon pet minuta preliti vrućom vodom. Za teža začepljenja savjetujemo da ostavite MR Muscle da djeluje malo duže, a tek ga onda zalijte vrućom vodom.  Ovo jednostavno i sigurno sredstvo probit će se kroz svu masnoću i ostatke hrane te ukloniti bakterije, ostavljajući vaš sudoper i kuhinju mirisnom i spremnom za pripremu novih obiteljskih ručkova.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.