Moj profil

Saša Lozar nam je skuhao straaašno dobar Halloween ručak

Simpatični pjevač i zvijezda showa TLZP, Saša Lozar, osim na pozornici oduševljava i svojom spretnošću u kuhinji. Za najstrašniju noć u godini Saša je pripremio dva jela u Halloween duhu

Obilježavanje Halloweena ne mora biti samo u znaku strašnog kostima koji planiramo odjenuti, naime i uživanje za stolom je poželjno zakamuflirati u prigodne tonove. Inspiraciju i prijedloge kako pripremiti strašno dobar Halloween ručak pokazao nam je Saša Lozar. Podravkinu juhu od bundeve začinio je pikantnim okusima, a uz nju je pripremio bogatu sezonsku salatu ukrašenom prigodnim duhovima.


U kipuću vodu dodajte sadržaj vrećice Podravka krem juhe od bundeve. Nakon što juha zavrije maknite je s vatre i kako bi što uvjerljivije dočarali Halloween ugođaj prelijte ju u izdubljenu bundevu.


Juhu pospite chillijem, dodajte nekoliko poprženih bučinih sjemenki i nakapajte s bučinim uljem. Efekt pomalo zastrašujućeg sadržaja bundeve na ovaj način neće izostati.


Za pripremu Halloween salate očišćenu bundevu narežite na veće kockice i stavite u posudu za pečenje. Nakapajte ju maslinovim uljem, posolite, popaprite i pospite timijanom, dimljenom paprikom  i đumbirom. Bundevu stavite peći i kada bude gotova ostavite je da se ohladi.


Na tanjur za posluživanje rasporedite buču pa preko nje rasporedite narezani radič, matovilac i rikulu. Pospite natrganom skutom, komadićima pršuta, orasima, sjemenkama bundeve i nara.

Šnite toasta popecite i izrežite pomoću kalupa kako bi dobili simpatične male duhove.


Duhove posložite po salati i vaš Halloween obrok je spreman za najstrašniju noć u godini.

Recepte za Halloween ručak potražite ovdje:
Halloween juha od bundeve
Strašno dobra Halloween salata

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.