Moj profil

Prijavite se za Green Prix nagrade za uspješne zelene projekte, produljen je rok!

Kategorije za prijavu su: Zelena kampanja , Zelena inovacija, Utjecaj na zajednicu, Misli globalno djeluj lokalno, Na mladima svijet ostaje i Green Startup.

Produljen je rok prijava za Grand Prix, jednu od najprestižnijih nagrada u Hrvatskoj koja promovira održivost kao najbitniju odrednicu u djelovanju svake organizacije ili pojedinca.

Do 5. svibnja prijavili se mogu svi koji su uspješno proveli zelene projekte u prošloj i ovoj godini, a koji su svojim kontinuiranim angažmanom ističu važnost klimatskih ciljeva i zelene tranzicije te su pridonijeli zaštiti okoliša.

Kategorije za prijavu su: Zelena kampanja , Zelena inovacija, Utjecaj na zajednicu, Misli globalno djeluj lokalno, Na mladima svijet ostaje i Green Startup.

Za zeleni doprinos

Kategorije u kojima se zainteresirane organizacije, kompanije, odgojno-obrazovne ustanove i jedinice lokalne i područne samouprave mogu prijaviti su: Zelena kampanja  (najbolja kampanja kojom se promiču klimatski ciljevi), Zelena inovacija (najbolja inovacija koja doprinosi smanjenju emisija stakleničkih plinova i prilagodbi klimatskim promjenama), Utjecaj na zajednicu (nagrađuju se projekti i inicijative koje su doprinijele postizanju ESG ciljeva u široj zajednici), Misli globalno, djeluj lokalno (nagrađuju se jedinice lokalne i područne samouprave koje ostvarile najveći iskorak u provedbi klimatskih ciljeva na svom području), Na mladima svijet ostaje (zeleni projekti i aktivnosti provedene unutar odgojno-obrazovnih ustanova ) i Green Startup (nagrađuju se najbolji zeleni startupovi na temu klimatski održivih rješenja, koji su svojom aktivnošću i projektom ostvarili najveći doprinos u široj zajednici).

Dodjela nagrada predviđena je za 25. svibnja, zadnjeg dana Greencajt festivala, koji se održava 24. i 25. svibnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu.

Prijave traju sve do 5. svibnja, a odluku o pobjednicima će donijeti stručni žiri.

Izvor: green.hr
Foto: PR / Sva prava pridržana

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.