Moj profil

Podravkinih 75 godina: Dobar glas daleko se čuje, a sada i nagrađuje

Brojne nezaboravne priče počinju i završavaju za stolom, uz ukusan obrok i dobro društvo, a one koje stvaramo zajedno s Podravkom traju već 75 godina

Generacije su uz Podravku stasale kulinarski, recepti i male tajne nizale su se u rukom ispisanim kuharicama koje su potom predavane s koljena na koljeno, čuvane, prepisivane, a danas vjerojatno imaju svoje digitalne pa i tiskane oblike. Priča Podravke započinje 1934. godine kada su braća Wolf u Koprivnici osnovala radionicu za preradu voća, a ista 13 godina kasnije dobiva ime Podravka. Od tada je prošlo više od 70 godina, a danas se Podravka ubraja među vodeće hrvatske internacionalne kompanije, posluje diljem svijeta i stvara ukusniji svijet – za sve nas.

Temeljne vrijednosti koje su bliske svakome od nas 

Kreativnost, povjerenje, strast, zadovoljstvo potrošača i izvrsnost. Ove vrijednosti Podravka njeguje već 75 godina te ih prenosi na gotovo isto toliko tržišta diljem svijeta. U čak 17 tvornica u 4 zemlje svakodnevno nastaje više od 1800 različitih proizvoda, poznatih brendova kao što su Lino, Vegeta, Dolcela i brojni drugi… Povjerenje potrošača, koje se desetljećima gradilo najveći je uspjeh te čini Podravku vodećim prehrambenim brandom u regiji, a vama omiljenim.

Uključi se u nagradni natječaj “Dobar okus daleko se čuje. Neka se čuje i tvoj!”

75 godina poslovanja Podravke obilježava se, naravno, zajedno sa svim vjernim potrošačima koji svakodnevno stvaraju nova jela i uspomene uz Podravkine proizvode. Uključi se u njega i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Podijeli s nama svoj specijalni recept i proslavi njime 75 godina Podravke. Nagradni natječaj traje od četvrtka 29. rujna do nedjelje 23. listopada 2022.

Kako sudjelovati? 

Na stranici https://www.dobarokusdalekosecuje.com/ u za to predviđenoj formi unesi naziv jela koje najviše voliš raditi za posebne prigode i obavezno dodaj fotografiju istog. Znamo da svako jelo pripremaš na svoj način, uvijek sa srcem – opiši nam ukratko kako. Budi kreativan, jer naš žiri to voli. Preostaje ti još samo unijeti svoje osobne podatke i čekati proglašenje. Budeš li najkreativniji, čeka te nezamjenjivi pomagač u kuhinji - Kitchen Aid samostojeći mikser, a vjerujemo da i vas još 75 neće biti razočarano bogatim i ukusnim poklon paketima koje smo vam pripremili. Zasučite rukave, prisjetite se omiljenog jela kojeg spravljate u posebnoj prigodi i zaigrajte!

Za 75 godina, odabrali smo i zanimljive recepte začinjene maštom raznih influencera. Dok čekaš proglašenje dobitnika nagradnog natječaja “Dobar okus daleko se čuje. Neka se čuje i tvoj!”, provjeri što su kuhali jer će te sigurno inspirirati da se uputiš u novu kulinarsku pustolovinu s Podravkom.

Već 75 godina širimo okuse Hrvatske po svijetu, hvala što to činite zajedno s nama!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.