Moj profil

COOLINARIKA – znate li da ova riječ stvara pomutnju na Balkanu i da nam je upravo donijela prestižnu MIXX nagradu?

Tek nekoliko mjeseci otkako je postala dio TikToka, najpopularnije društvene mreže na svijetu, Coolinarika je prepoznata i nagrađena od strane struke. Digitalnom kampanjom za lansiranje Coolinarika TikTok profila osvojili smo prestižnu nagradu MIXX u kategoriji ''Influencer Marketing'' na MIXX Awards Showu održanom 22. travnja na Danima komunikacija u Rovinju.

Kako vi izgovarate riječ Coolinarika? Jeste li slučajno „pojeli“ neko slovo? Ne brinite - niste jedini 😊

„Kulinarka“ ili „Kulnarika“  najčešći su krivi nazivi koji su se udomaćili diljem regije, pa smo željeli educirati publiku kako se riječ Coolinarika pravilno izgovara, a istovremeno ih obavijestiti da je postala dio TikTok zajednice.  Pojedeno slovo ,,i'' postalo je glavni motiv kampanje koju smo skuhali s digitalnom agencijom Cvoke.


Naravno, kampanja je izazvala sveopću pomutnju i interes ( u digitalnom svijetu volimo reći – angažman je bio van svih očekivanja!
😊 ). U suradnji s popularnim TikTokerima iz cijele regije danima se raspravljalo kako se Coolinarika pravilno izgovara, ostvarili smo više od 6.500 novih pratitelja, 420.944 pregleda i 23.400 reakcija na TikToku.

Stoga, ukoliko do sada niste, pozivamo vas da putem svojih mobilnih uređaja preuzmete TikTok aplikaciju s Google Play-a ili App Store-a i zapratite profil @coolinarika.

Čekamo vas! P.S. Kako to izgleda kada Coolinarika skuha vrhunsku kampanju pogledajte u nastavku:



{
  "name": "pio/video",
  "clientId": "a5fe55a9-dbfb-47c5-ba35-07998eded4ef",
  "innerBlocks": [],
  "isValid": true,
  "attributes": {
    "namespace": "pio",
    "entity": "videos",
    "isTaxonomy": false,
    "id": "eafff6e2-e27d-11ed-bf6c-d6e18b730dc9"
  }
}